Gebruikersrechten toevoegen of bewerken
Table of Contents
'Gebruiker toevoegen of bewerken' is een portaalmachtiging waarmee beheerders gebruikers kunnen toevoegen of bewerken, inclusief machtigingen voor gebruikerstypen.
Managers kunnen alleen managers en gebruikers toevoegen of bewerken, en ze kunnen alleen machtigingen wijzigen die door portalbeheerders zijn ingeschakeld.
Wanneer deze machtiging is ingeschakeld, verschijnen de knop 'Bewerken' (potloodpictogram) en de knop ' Verwijderen ' (kruispictogram) naast de bestaande gebruiker.
Gebruikersrechten kunnen door portalbeheerders worden gewijzigd via het tabblad Gebruikers in de portal, of via Gebruikersbeheer in de beheerdersinstellingen (zie Rechten beheren) .